PROGRAMAJÁNLATAINK:

MACZKÓ LOVAS TANYA

Az együttműködés keretében idősebbek és fiatalabbak is részt vehetnek lovagláson, megfelelő szintű lovaglási lehetőségek állnak rendelkezésre kezdők, és haladók számára egyaránt. A kikapcsolódáshoz a gyermekek friss levegőn, szép környezetben tudják eltölteni az időt, melyhez egy természetes tó is rendelkezésre áll.

ORLAY-PETRICS SOMA KÖNYVTÁR, MUZEÁLIS GYŰJTEMÉNY

A művelődési központ által szervezett kiállítások, és az ott fenntartott gyűjtemények, előadások látogatása a nálunk megszálló vendégek részére elérhetőek, mivel a múzeum a szomszédságban található, a művelődési központ pedig 100 m-en belül.

KÁLMÁN FÜRDŐ

A város termálfürdőjében úszó, gyógyvizes, és gyermekmedencék is igénybe vehetők. Ideális családi programhelyszín a kikapcsolódni, gyógyulni vágyók számára.

KISKOFA PIAC

Érdemes ellátogatni a városi Kiskofa piacra, ahol a vendégeink találkozhatnak helyi kézműves termékekkel: méz, békési kolbász, kézműves szappanok, helyi készítésű savanyúságok, bio gyümölcslevek, stb.

HAGYOMÁNYOS BÉKÉSI DISZNÓTOR

Igény esetén helyiségeket, eszközöket bérelhetnek azok, akik egy régimódi békési disznótorban kívánnak részt venni.

SZIKVÍZ ÜZEM

A panzió szomszédságában működik egy szikvíz üzem. Vendégeik igény esetén végig követhetik, hogyan készül a szódavíz, mely mára már felkerült a Hungarikumok listájára.

KERÉKPÁRTÚRA A KETTŐS-KÖRÖS PARTJÁN

16 db modern kerékpár áll a kerékpározás kedvelői rendelkezésére, így akár nagyobb csoportok is túrázhatnak egyszerre. Igény esetén az útvonaltervek mellé túravezetőt is biztosítunk.

KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST!